MARSHALL BOYA / Ahşap Koruyucu ve Vernikler
Marshall ürünleri ahşabınıza hayat veriyor...

Ahşap; sıcak ve yaşayan bir malzeme olup, çevre ve insan sağlığı için risksiz, doğal döngünün bir parçasıdır. Diğer malzemelerin yetersiz kaldığı birçok mimari sorunu çözebilen bir mühendislik malzemesi olan ahşap, bugünün teknolojisinde, aşırı rutubetli ortamlarda yüksek hizmet ömrü sağladığı için kullanımı hızla artmaktadır.

Bilindiği gibi ahşabın birçok düşmanı bulunuyor. Bunlar; iklim etkileri, güneşin UV ışınları, çürüten mantarlar, kirlilik, böcek ve ahşap kurtları. İşte bu aşamada ahşabın uygun şekillerde korunmaya alınması büyük önem kazanmaya başlamıştır. Ahşabı bu zararlı etkilerden koruyabilmek için, Marshall olarak siz değerli tüketicilerimize iki ayrı ürün gurubu ile hizmet vermekteyiz. Fabrikamızda üretimleri yapılan Protex Ürün Grubu ve Akzo Nobel firmasının İskandinav ülkelerinde bulunan ahşap alanında uzman fabrikalarından ithal edilen Wood Art  markası ile ahşabınızın ihtiyacı olan tüm bakım işlemlerini yapabilmektesiniz. Marshall Wood Art ürünlerinin tamamı en ağır hava koşullarına dayanıklı, nefes alma kabiliyetleri ile ahşapta soyulma ve çatlama yapmayan, esnek, güneş ışınlarına son derece dayanıklı, ahşap mantar ve bakterilerine karşı etkili kimyasallar içeren ürünlerdir. Klasik Ahşap ürün grubu sınıfında yer alan Marshall Protex  ahşap grubu ürünleri, yaşayan bir malzeme olan ahşaba dekoratif güzellik katarak korumaya almaktadır.


Wood Art Emprenye Malzemeleri

Ahşapta yapılması gereken ilk iş, emprenye işlemi olarak bilinen, ahşabın bünyesine onu zararlı böcek, kurt ve mantarlara karşı korumak amacıyla çeşitli kimyasal maddelerden oluşan sıvının emdirilmesi işlemidir. Emprenye Malzemeleri (solvent ve su bazlı) bahsedilen korumayı sağlaması için geliştirilmiş ürünler olup, ahşap malzeme monte edilmeden önce veya daha önceden monte edilmiş ahşabın kullanıldığı ortama göre daldırma, fırça veya rulo kullanılarak uygulanabilmektedir.

Marshall Ahşap Koruyucular ve Boyalar 

Emprenye işlemiyle ön korumaya alınan ahşaba, uzun süreli koruma ve dekoratif bir görüntü verebilmek için güneşe ve dış ortam koşullarına dayanıklı, esnek ve nefes alabilen dış cephe ahşap koruyucu son kat ürünler kullanılması gerekmektedir

Woodart Ürün Grubu içerisinde yer alan Vernikli Ahşap Koruyucu, Su Bazlı Vernikli Ahşap Koruyucu ve Su Bazlı Sonkat Boya ile ahşabınızı uzun yıllar koruyabilirsiniz. Nefes alma özelliği olan bu ürünler ile ahşabınız üzerinde yapılan uygulamadan sonra herhangi bir soyulma ve çatlama riski ile karşılaşmazsınız.

Protex Ürün Grubu içerisinde yer alan Ahşap Koruyucu, Vernikli Ahşap Koruyucu ve Yat Vernik ürünleri ile ahşabınızı koruma altına alabilirsiniz. Korumasını yapabileceğiniz ahşaplarınızın üstüne uygulanabilecek olan yat vernik ile ahşabınızın görünümünü değiştirmeden suya ve neme karşı da koruma altına alabilirsiniz.

 

Marshall  Parke Vernikleri

Evlerde en çok yıpranan ve değişimi maliyetli olan parkelerin ömrünü ve dekoratif görüntüsünü korumak üstünde yapacağınız doğru uygulamalarla minimuma indirilebilir.

Marshall Wood Art Solvent Bazlı Parke Verniği ile Marshall Wood Art Su Bazlı Parke Verniği ahşaba uzun süreli koruma sağlarken dekoratif bir görüntüde veriyor. Parke Vernikleri; ahşap zeminler, parkeler, merdivenler ve lambrilerde kullanılabilir. Marshall Wood Art Solvent Bazlı Parke Verniği su, deterjan, asit ve alkole karşı mükemmel dayanıklılığı ile mutfak ekipmanları, barlar, servis arabaları gibi yerlerde de güvenle kullanılabilir.

Protex Ürün Grubu içerisinde yer alan parlak, yarımat ve mat olmak üzere üç ayrı matlık derecesinde satılan ürünlerimiz çabuk kurur, iyi yayılır ve uygulandığı yüzeyde sert bir film oluşturur.

 

Marshall  Wood Art Tik Yağı

Wood Art Tik Yağı ahşap bahçe mobilyaları, gemi güverteleri, havuz kenarları ve tüm sert ahşap yüzeyler için geliştirilmiş yüksek kaliteli ahşap yağıdr.

Wood Art Tik Yağı mükkemmel emilme özelliğinden dolayı, ahşabınızın naturel görüntüsünü bozmadan mat bir görüntü sağlar. Aynı zamanda su itici bir yüzey oluşturarak yüzeyde mantar ve küf oluşum riskini azaltır.

 

 
KARDEŞ FİRMAMIZ GÜRKARA BOYA LTD.ŞTİ.KURULDU
01/04/2010 Tarihi itibariyle Kardeş Firmamız GÜRKARA BOYA İNŞAAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Kuruldu. ...
Detaylar>>
YENİ WEB SİTEMİZ YAYINDA
Yeni Web sitemiz Mart 2010 Tarihi İtibariyle yayına açılmıştır.Artık Ürünlerimize ve Güncel Fiyatlarımıza Anında Ulaşabileceksiniz ...
Detaylar>>
 

Gürbüz Kara Boya ve İnşaat Malzemeleri © 2010 Her Hakkı Saklıdır. Designed By ASD Tasarım